WMMS-background-women

Where Marketing Meets Service NL

Alles in marketing begint en eindigt bij de klant. De customer experience vormt het hart van de marketingstrategie en bepaalt het succes en imago van elk merk en bedrijf. Meer dan ooit draait marketing om persoonlijk contact: selfservice, omnichannel en individueel advies.

Op dit 2-daagse event delen wij met jou alle nieuwe inzichten en trends daar waar marketing en service elkaar raken. Een inspirerende reis langs alle touchpoints van de customer journey op basis van succesvolle cases, best practices en persoonlijke klantverhalen.

Presentatie David Geleyn, CTO UnifiedPost

Vandaag de dag in organisaties, heeft de klant alle kaarten in handen. Hij weet dat hij de touwtjes in handen heeft en het is aan de bedrijven waarmee hij zich bezighoudt, de taak om hem elke keer te plezieren. Wanneer ze er niet in slagen, blijft de klant in de kou staan, verbluft, teleurgesteld en vastberaden om zijn ontevredenheid te laten horen.

Het begint allemaal met het begrijpen van de individuele behoeften en verwachtingen van de klant. Om relevant te zijn, heb je deze klantgegevens nodig om op het juiste moment via het juiste kanaal met de juiste boodschap contact op te nemen.

Hoe zorg je ervoor dat jouw klantencommunicaties in lijn zijn met de verwachting van jouw klanten?

  • Hoe relevant zijn gegevens voor geïndividualiseerde communicatie?
  • Veranderen klantverwachtingen de rol van de zakelijke gebruiker?
  • Hoe bereik je met succes uw klanten?
  • Wat is de relevantie van cloud om aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen?
  • Hoe passen uw communicaties in een CX-ecosysteem?
  • Is klantloyaliteit beïnvloed door CX en merkconsistentie?
    Waarom vormen transactionele en promotionele communicaties een perfecte match?

Dit event heeft reeds plaatsgevonden. De presentatie van David kunt u downloaden door het formulier hieronder in te vullen.

Dit event heeft reeds plaatsgevonden, inschrijven is niet meer mogelijk